Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij hebben de oplossing voor u. Ervaring en goede kwaliteit meubilair op een verantwoorde manier.

Projectmanagement & logistieke partner

Door onze jarenlange ervaring in kleine en grote projecten (tot wel 3000 werkplekken) zijn we een professionele partner voor u. We starten met een waardebepaling en kijken vervolgens samen met u hoe we uw vraag het beste kunnen beantwoorden. Van het opkopen en weghalen van uw oude meubilair, tot het gehele projectmanagement en terugplaatsing van uw eigen opgeknapte inventaris. Hiervoor werken we samen met erkende verhuisbedrijven.

Financieel

Ja, er is echt geen enkele reden om níet circulair te werken. Door upcycled meubilair aan te schaffen, of door het bestaande meubilair te laten opknappen en refurbishen, hergebruikt u grondstoffen. Daarmee bespaart u tot wel 50% op de kosten in vergelijking met een nieuwe kantoorinventaris.

Sociaal

We hechten veel waarde aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom werken we samen met de Sociale Werkplaats en hebben we op onze eigen werkvloer lokale mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. De overheid wil bij aanbestedingen dat bedrijven een vast percentage (meestal 5%) van de opdrachtsom aan social return besteden. Door met Looops te werken, werkt u ook aan uw social return verplichting.

Duurzaam

Bij Looops zit de duurzaamheid ons in het bloed. En dat vertaalt zich in alles wat we doen. Voor alle productiemethoden wordt gezocht naar de meest groene oplossing. Voor bekleding worden bijvoorbeeld stoffen van gerecyclede pet-flessen of oude kleding gebruikt, of stoffen van biologische vezels zoals hennep, brandnetels en vlas. We opereren zoveel mogelijk lokaal en zijn altijd alert op reductie van CO2 uitstoot. Voor onze samenwerkingen selecteren wij circulaire partijen. Het lukt inmiddels om tachtig tot negentig procent van al het aangeleverde materiaal een nieuw leven te geven. Looops kan u voorzien van een circulair rapport waarmee u ook de duurzaamheid van uw inrichting kunt aantonen.

Geïnteresseerd of nog vragen?

Meer informatie omtrent werkwijze en de daarbij behorende  mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom gerust langs voor een bak koffie. U kunt ons altijd bereiken

Adres

Barndegat 6-8

1505HN Zaandam

Telefoon

088-4343700

E-mail

info@looops.nl