Ga naar de inhoud
Paars gekleurde hero afbeelding van strak interieur

De werkplek van de toekomst 0 nieuwe grondstoffen

De laatste jaren is er veel veranderd rondom de plek waar we (willen) werken: het lange thuiswerken in corona tijden maakte (pijnlijk) duidelijk dat een keukenstoel niet ergonomisch is, hybride werken is de standaard geworden en het kantoor zien we steeds meer als ontmoetingsplek.  Technologische ontwikkelingen helpen ons om elkaar digitaal te ontmoeten.

Het mooie aan bovenstaande ontwikkelingen is dat ze kunnen bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelstellingen. Want Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. Een economie met zoveel mogelijk duurzame hernieuwbare grondstoffen, waarin alle producten en grondstoffen worden hergebruikt en waarin afval niet bestaat. Hierin zullen alle werkplekken, alle kantoren en ook de thuiswerkplek circulair moeten zijn.

Bij Looops zijn we het helemaal eens met het idee dat afval niet bestaat. Dat is waarom we een nieuw leven willen blazen in bedrijfsinrichting die anders wordt afgedankt, door meubels te refurbishen en weer mooi te maken. Maar we zorgen op meer manieren dat er minder of geen (nieuwe) grondstoffen nodig zijn voor een werkplek. Zo kun je ook een abonnement nemen op werkplekken in plaats van ze te bezitten, via Looops as a Service. En geven we een terugkoopgarantie als je wel meubilair bij ons koopt, zowel op First Life als Second life producten. En we blijven nieuwe dingen ontwikkelen. Zo proberen we voorop te Looopen in de transitie.