Ga naar de inhoud

Meubelfabrikanten

Samen kom je verder. Daarom werken we samen met kantoormeubelfabrikanten van hoogwaardig kantoormeubilair. Met elkaar zorgen we voor een goedlopend circulair systeem waarbij waardevolle materialen hergebruikt kunnen worden.
Mannen, bureaustoelen, vrachtwagen

Samenwerking met kantoormeubelfabrikanten

Bij Looops hechten we waarde aan hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werken we onder andere samen met kantoormeubelfabrikanten van bekende merken als Gispen en Ahrend.

De “autosloop” voor kantoormeubelen

Je kent vast wel dat autosloopbedrijf waar je onderdelen van allerlei automerken kunt vinden. Dat is eigenlijk ook hoe wij bij Looops werken met gebruikt kantoormeubilair. We weten dit op waarde te schatten. Vernietigen geen waardevolle materialen, maar zorgen dat ze beschikbaar blijven voor nieuw gebruik.

Onderdelen die nog goed te gebruiken zijn, slaan we op zodat we ze kunnen hergebruiken. Gebruikt meubilair kunnen we op deze manier repareren, refurbishen en upcyclen om het weer terug in de markt te brengen.

Dankzij onze samenwerking met o.a. Gispen en Ahrend hebben we korte lijnen voor reparatie en onderdelen en grote kennis van de verschillende merken en modellen die op de markt zijn.

Wij weten gebruikt kantoormeubilair op waarde te schatten

Via ons meubelmanagementsysteem Looops-ID bieden we nog meer efficiƫnte mogelijkheden voor onderhoud en reparatie van duurzame kantoorinrichting. Zo blijft waardevolle inventaris mooi op orde voor de lange termijn. Ben jij zelf fabrikant van kantoormeubilair en heb je interesse in onze circulaire werkwijze? Laten we dan de handen ineen slaan. Samen komen we verder in duurzaamheid en circulariteit. Neem contact op dan vertellen we je er graag meer over.

Logo Looops

Wij maken van jou een circulaire doener. Samen ontwerpen we jullie circulaire kantoor.

Laat je inspireren door de mogelijkheden en maak ook jouw kantoorinrichting duurzaam. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.