Ga naar de inhoud

Facilitair managers

Ben je facilitair manager en wil je social return on investment combineren met duurzaamheid en circulariteit? Wij kunnen je daarbij faciliteren en ontzorgen. Laat je inspireren door Looops.
Man met staaf en telefoon

Facilitair managers die het verschil willen maken

 Als facilitair manager kun je een grote bijdrage leveren aan duurzaamheid en circulariteit. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Bij Looops willen we je daar graag bij inspireren, ontzorgen en faciliteren. Op het gebied van duurzame en circulaire kantoorinrichting hebben wij alles voor je in huis. Gebruikte kantoormeubelen worden bij Looops niet afgeschreven maar opnieuw ingezet. We voegen waarde toe door ze upcycled weer op de markt te brengen. We kunnen passende oplossingen bieden op veel gebieden. Laten we samen nieuwe kansen creëren – voor meubels én mensen.

Social Return on Investment

Je leest het goed. Niet alleen meubels, maar ook mensen krijgen bij ons nieuwe kansen. Een groot deel van de werkzaamheden bij Looops wordt verricht in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij werken bijvoorbeeld samen met verschillende sociale werkplaatsen en ook taakstraffers krijgen bij ons de kans zich in te zetten. Zo leveren we een bijdrage aan social return on investment (SROI). Een steeds belangrijker speerpunt, ook voor jou als facilitair manager.

Laten we samen nieuwe kansen creëren – voor meubels én mensen.

Duurzaamheid en sociale uren

Looops kan jou dus ontzorgen op het gebied van duurzame en circulaire kantoorinrichting en bovendien een bijdrage leveren in aantoonbare sociale uren per meubelstuk of werkplek. Dit maakt het eenvoudig en overzichtelijk om in te zetten, bijvoorbeeld bij een publieke aanbesteding waarbij de SROI regeling van toepassing is.

Neem gerust contact met ons op dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Zo maken we samen het verschil.

Logo Looops

Wij maken van jou een circulaire doener. Samen ontwerpen we jullie circulaire kantoor.

Laat je inspireren door de mogelijkheden en maak ook jouw kantoorinrichting duurzaam. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.