Ga naar de inhoud
bureaustoel

Circulaire ontzorging

Je wilt graag aan de slag met circulair meubelmanagement, maar je weet niet waar je moet beginnen? Dan is Looops de ideale partij om je te ontzorgen. Of het nu gaat om een verbouwing, verhuizing of het inrichten van thuiswerkplekken: wij denken met je mee en regelen het voor je. Looops biedt complete circulaire ontzorging van A tot Z.
klok

Professionele ondersteuning

Ben je op zoek naar een veelzijdige en oplossingsgerichte partner op het gebied van circulaire kantoorinrichting? Wij hebben jarenlange ervaring in grote en kleine projecten. Of het nu gaat om 10 of 3.000 werkplekken: wij bieden professionele ondersteuning. Samen bepalen we de beste oplossing voor jouw individuele vraagstuk.

Of het nu gaat om 10 of 3.000 werkplekken: wij bieden professionele ondersteuning.

Daarbij kunnen we op het gehele traject de werkzaamheden op ons nemen en zorgen voor een soepele afwikkeling van projectmanagement en logistiek.

Complete ontzorging

We starten met een waardebepaling van de bestaande inventaris. Denken met je mee over wat je met bestaande meubels kunt doen. Adviseren over de mogelijkheden en kunnen deze ook voor je uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het ophalen en herstofferen van bureaustoelen. Na bewerking zetten we de complete inventaris op de gewenste plek zodat jij en je werknemers zorgeloos aan de slag kunnen.

Met de meest uiteenlopende vraagstukken kun je bij ons terecht. Opfrissen van het bestaande meubilair in je huidige pand? Meedenken bij een verbouwing of regelen van een verhuizing? Organiseren van personeelsverkoop voor bestaand kantoormeubilair? Looops is je professionele partner.

Naast inventariseren, ophalen, bewerken en terugplaatsen van meubilair, kun je ook nog kiezen voor meubelmanagement op langere termijn met LooopsID.

Voordelen complete circulaire ontzorging door Looops

  • Gemakkelijk: Laat projectmanagement en logistiek compleet aan ons over
  • Financieel: Bespaar tot wel 50% op de kosten in vergelijking met een nieuwe kantoorinventaris
  • Duurzaam: Aantoonbare duurzaamheid met een circulair rapport over o.a. de CO2 besparing
  • Sociaal: Lever een bijdrage aan social return doordat wij werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Logo Looops

Wij maken van jou een circulaire doener. Samen ontwerpen we jullie circulaire kantoor.

Laat je inspireren door de mogelijkheden en maak ook jouw kantoorinrichting duurzaam. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.