Ga naar de inhoud
Man rugzijde

Onze visie

Iedereen heeft het over duurzaam en circulair. En over de deadline van 2050, als de economie volledig circulair moet zijn. Maar praten alleen brengt ons niet verder. We moeten het samen gaan doen. Wij helpen en inspireren je bij het ontwerpen en realiseren van jouw circulaire kantoor. Met oog voor social return. En voor het klimaatprobleem. Nieuwe kansen voor meubels, mensen én bomen.
Peter Bas

Inspireren, ontzorgen en faciliteren

Iedereen praat over duurzaam. En over de deadline van 2050: het moment dat er geen nieuwe grondstoffen meer gebruikt worden. De volledig circulaire economie. Daarover praten, vinden wij niet genoeg. Wij dóén het gewoon. En wij inspireren jou. We helpen je bij het ontwerpen en realiseren van jouw circulaire kantoor.

Wij gaan door waar anderen stoppen. Wij maken de cirkel rond.

Wij zijn Looops. Duurzaamheid is ons DNA en écht circulaire kantoorinrichting is onze missie. Wij zien mogelijkheden. Wij gaan door waar anderen stoppen. Wij maken de cirkel rond. Sterker nog: wij maken er looops van. Van gebruik via recycling naar productie voor nieuw gebruik. En door.

klok

Alles wat we nodig hebben is al om ons heen. Gebruikt kantoormeubilair is een grondstof voor het winstgevend recyclen en upcyclen van kantoorinrichting. Hergebruiken kun je leren. Wij willen je daarbij inspireren, ontzorgen en faciliteren.

Hoe wij dat doen? We zoeken de meest groene oplossing voor onze productiemethoden. We werken zoveel mogelijk lokaal en zijn alert op de reductie van CO2 uitstoot. We werken samen met duurzame partijen.

Naast mogelijkheden voor gebruikt meubilair, bieden wij ook perspectief aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo hebben we een duurzame samenwerking opgebouwd met sociale werkplaatsen en kunnen taakstraffers bij ons de handen uit de mouwen steken. Ons productieproces werkt als een geoliede machine. Dit biedt mooie kansen voor social return. Win-win voor alle partijen.


Ook hebben we een mooie samenwerking met Ripple Africa. Een organisatie die zich inzet voor het klimaat door o.a. bomen te planten. Daar leveren we graag een bijdrage aan. Voor iedere € 100.- die bij ons besteed wordt, planten zij 3 bomen. En dat is goed nieuws, want ontbossing is een van de oorzaken van klimaatproblemen op onze planeet.

Zo creëren wij nieuwe kansen voor meubels, mensen én bomen. Samen komen we verder. De tijd tikt. De toekomst is nu. Doe je mee?

Neem contact op

Écht circulaire kantoorinrichting

Looops inspireert en helpt met het circulaire denken en doen.

Samen komen we verder dan alleen. Laat je door ons inspireren en kies voor een circulaire inrichting van je kantooromgeving. Wij zien gebruikt kantoormeubilair als grondstof voor duurzame kantoorinrichting. Wij maken van gebruikte producten kwalitatief en origineel kantoormeubilair. Daarmee bieden we een functionele, duurzame en mooie oplossing voor de inrichting van jouw kantoor. Zo maken we samen de cirkel rond.

Circulair proces bij Looops

Kijk om, draai om, denk om

Logo Looops

Wij maken van jou een circulaire doener. Samen ontwerpen we jullie circulaire kantoor.

Laat je door ons inspireren, faciliteren en ontzorgen. Samen creëren we nieuwe kansen voor meubels én mensen.