Ga naar de inhoud
koffie tafel logo

Projectinrichters

Juist als projectinrichter kun je grote invloed uitoefenen op circulariteit en duurzaamheid bij de inrichting van kantoren en gebouwen. Laat je inspireren door de mogelijkheden bij Looops.

Projectinrichters met oog voor duurzaamheid

Circulair zijn doe je niet alleen. In je eentje de wereld verbeteren is niet eenvoudig. Maar samen komen we verder. We kunnen elkaar inspireren met ideeƫn en oplossingen. Hoe meer we samenwerken, hoe meer effect we kunnen bereiken.

Kijk met andere ogen naar kantoorinrichting.

Ben je een projectinrichter met een hart voor duurzaamheid en wil je ook een bijdrage leveren aan meer circulariteit op de werkvloer? Uiteraard met oog voor aan design, uitstraling en hoogwaardige kwaliteit van je projectinrichting. Daarin vinden we elkaar. Sla samen met Looops de handen ineen.

Kijk met andere ogen naar kantoorinrichting. Ontdek de mogelijkheden van bestaand kantoormeubilair als grondstof voor een passende, duurzame maar tegelijkertijd kwalitatieve en stijlvolle inrichting van kantoorpanden en bedrijfsruimtes. Looops kan je daarbij inspireren, ontzorgen en faciliteren.

We werken met hoogwaardige merkfabrikanten als Gispen, Ahrend en Aspa, waarbij we gebruikt kantoormeubilair upcyclen en restylen. We kunnen uit voorraad leveren of een voorstel op maat maken voor jouw projecten. Geheel naar wens van jou en je klant. Met oog voor design, gebruiksgemak en duurzaamheid en circulariteit, zodat ook op lange termijn kosten en moeite bespaard worden. We maximaliseren herbruikbaarheid en minimaliseren waardevernietiging. Samen maken we de kantoorwereld een stukje duurzamer en werken we toe naar een volledig circulaire inrichting. Doe je mee?

Logo Looops

Wij maken van jou een circulaire doener. Samen ontwerpen we jullie circulaire kantoor.

Laat je inspireren door de mogelijkheden en maak ook jouw kantoorinrichting duurzaam. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.