Duurzame Kantoorinrichting
Wij maken van gebruikte producten kwalitatief en origineel kantoormeubilair. Zo heeft u een duurzame oplossing voor uw kantoorinrichting.

Wat doen wij?

Wij kopen gebruikt kantoormeubilair, we produceren daarvan upcycled en gerestyled meubilair, én we doen projecten met uw eigen meubilair dat na behandeling weer teruggeplaatst wordt.

Ontzorgen

Looops is een professionele partner voor u, met jarenlange ervaring in projectmanagement en –logistiek. Daarnaast heeft u als u werkt met Looops ook een partner voor uw MVO principes: profit, people, planet.

FINANCIEEL (PROFIT)
Door met Looops te werken bespaart u kosten.

SOCIAAL (PEOPLE)
Werken met Looops betekent ook dat u werkt aan uw social return doelstelling omdat wij werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

DUURZAAMHEID (PLANET)
Werken met Looops betekent dat u een duurzame oplossing heeft. Wij kunnen dit voor u vastleggen in een circulair rapport.

Kwaliteit en origineel

Het resultaat is een up-to-date, kwalitatieve en bijzondere inrichting. Soepel geregeld, voor een goede prijs en met respect voor milieu en maatschappij.

Duurzame projectinrichting

Bent u op zoek naar duurzame projectinrichting? Bij Looops BV maken we van gebruikte producten kwalitatief en origineel kantoormeubilair. Zo heeft u een duurzame oplossing voor uw projectinrichting. Looops is gespecialiseerd in ‘refurbished’ kantoormeubelen, waarbij we bestaand meubilair voorzien van een nieuw jasje. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van projectinrichting zijn wij een professionele partner om mee samen te werken. Bij een goede werkplek zijn zowel gebruiksgemak als sfeer belangrijk, zodat medewerkers hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren. Looops helpt projectinrichters in het creëren van een optimale werkomgeving, waarbij we ook rekening met de nieuwste trends in het nieuwe werken. Daarnaast bieden we oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek.

Passende oplossing

Wij kunnen bij inrichting passende oplossingen bieden op veel gebieden. Looops kan bestaand meubilair geheel naar een nieuwe smaak en eisen van de tijd omtoveren. Ook leveren we gebruikt meubilair uit voorraad. Door het toepassen van refurbishment, die wordt uitgevoerd door vakmensen (deels in de sociale werkplaats) bespaart u flink op  kosten, heeft u producten van hoogwaardige kwaliteit en draagt u bij aan een beter milieu. Alleen maar voordelen dus! Wij hebben voor diverse projectinrichters al kantoormeubilair geleverd. Benieuwd naar de resultaten? Kijk dan onder (voorbeelden projecten) of neem contact met ons op om een kijkje in de showroom te nemen.

Waarom refurbished

Wij maken veelal gebruik van refurbished kantoormeubelen. Want waarom zou je voor een projectinrichting nieuw meubilair kopen, als daarmee de afvalberg alleen maar groter wordt? Bij Looops vinden we het geweldig om van gebruikt materiaal iets heel moois en nieuws te maken. Circulair noemen we dat. Het rond laten gaan van producten door waarde toe te voegen en het weer in de markt te zetten, in plaats van waarde te vernietigen!

Geïnteresseerd of nog vragen?

Meer informatie omtrent projectinrichting en de daarbij behorende producten en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom gerust langs voor een bak koffie. U kunt ons altijd bereiken

Adres

Barndegat 6-8

1505HN Zaandam

Telefoon

088-4343700

E-mail

info@looops.nl