Ga naar de inhoud

Content blokken

maak kennis met ons team

Ons team

 • Jan
  Transporteur/Monteur
  Grote kans dat je Jan tegenkomt als je iets bij Looops koopt, want hij werkt bij ons als servicemonteur op de werkvloer maar vooral op pad om jouw meubilair te leveren, plaatsen en afmonteren.
 • Rob
  Voorman werkplaats
  Rob is voorman in het kloppend hart van Looops: de werkplaats. Van huis uit elektricien en privé een absolute Formule 1 fanaat.
 • Jelmer
  Creatieve vakman
  Jelmer is afgestudeerd als meubelmaker en is bij Looops zowel de creatieve vakman als de man die onze socials bijhoudt. In zijn vrije tijd houdt hij van festivals en analoge fotografie.
 • Martin
  Helpende hand
  Martin is de helpende hand bij Looops, bij allerhande klussen springt hij bij. Martin regelt ook de lekkerste koffie en is liefhebber van mandala’s.
 • Steven
  Logistieke spin
  Steven is de spin in het Looops-web als onze logistiek manager. Onderhoudt de contacten met zowel klanten als leveranciers. Groot Ajax-fan en altijd in voor een geintje.
 • Peter Bas
  Oprichter
  is de oprichter en drijvende kracht van Looops. Peter-Bas motiveert bedrijven om anders naar hun meubilair te kijken. In zijn vrije tijd te vinden op een catamaran of kiteboard of aan het klussen thuis.
 • Peter
  Voorman
  Geen Looops-klus ontgaat Peter, want hij runt onze werkplaats en sorteerhal. Als hij vrij is houdt Peter van gamen en hij kan niet zonder muziek.

Neem contact op

Je bericht


De werkplek van de toekomst 0 nieuwe grondstoffen

Paars gekleurde hero afbeelding van strak interieur
Lees dit blog
Op weg naar een toekomst waarin geen nieuwe grondstoffen worden gebruikt

Recycling vs upcycling, wat is eigenlijk het verschil?

Paars gekleurde hero afbeelding van strak interieur
Lees dit blog

Mauris semper mi vel lectus aliquam tincidunt. Quisque venenatis enim ut tortor porta vulputate. Aliquam vel dignissim augue, eu iaculis diam.

Maak hier je introductietekst
Paars gekleurde hero afbeelding van strak interieur

Proin nec nibh vel odio dapibus molestie eu id ipsum. Fusce sodales vitae lorem vitae tempus. Etiam nisi ligula, placerat at congue et, vehicula quis ex. Duis vehicula, enim at gravida suscipit, sapien ipsum congue metus, non interdum nunc ipsum sit amet eros. In eget nulla pharetra magna pulvinar rutrum id at libero. Aliquam euismod magna id massa convallis efficitur.

Lees meer
Logo Looops

Wij maken van jou een ontwerper. Een ontwerper van jullie circulaire kantoor.

Laat je inspireren door de mogelijkheden en maak ook jouw kantoorinrichting duurzaam. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

A spatial system is a set of rules for how you measure and size your UI elements.

Proin nec nibh vel odio dapibus molestie eu id ipsum. Fusce sodales vitae lorem vitae tempus. Etiam nisi ligula, placerat at congue et, vehicula quis ex.

Paars gekleurde hero afbeelding van strak interieur